2012. május 1., kedd

3. Fejezet~I won't be leaving till i finish...

- Tegnap dél óta egy falatot sem ettem !-rogyott le az asztalhoz Ginger, és az előre kikészített késsel egy jó nagy szeletet vágott az omlós húsból, majd a szájába vette. Rajta kívül Liam, Zayn, Harry és a Huntington-nővérek voltak fent.-Ti nem esztek?-intett feléjük.-Kicsit érdekes az íze, még sohasem ettem ilyet, de finom.
Erre Liam, Harry, Henriett és Laura  is helyet foglaltak az asztalnál, egyedül Zayn állt mozdulatlanul.
- Gyere Zayn. -szólt Liam, ahogy ő is hozzálátott.
- Nem hiszem, hogy most lenne gusztusom ehhez. Egyébként sem eszek sertéshúst. -válaszolt. Szeme furcsán csillogott, és nagy fekete karikák övezték.
- Itt meg mi folyik?-pattantak ki hirtelen Louis szemei .-Ki főzött reggelit? -nézett végig a társaságon.
- Nem tudjuk. -nyammogta Ginger, és mindenki megrázta a fejét, hogy bizony ő sem volt.
- Azonnal köpd ki! -parancsolt a húgára, úgy tűnt, előtört belőle a védelmező oroszlán. -Tegnap két ember meghalt, mégis, hogyan van bátorságotok megenni a kikészített reggelit, amit egy titokzatos illető készített elő? Hát nem látjátok a csapdát? -kérdezte.
- Arra gondolsz, hogy mondjuk meg van mérgezve? -kérdezte Laura, aki eddig még nem nyúlt az ételhez.
- Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs mit kéne gondolnom ezen az egész szigeten.
- Biztos Niall csinálta. És szerintem nem kell attól félnünk, hogy ő meg akarna minket mérgezni, ő még a légynek sem tudna ártani. -mosolygott Liam. -Csak nézzetek rá az aranyos szőke kis buksijára.
- De hol is van ő? -kérdezte Henriett, aki csak nagyon ritkán szólalt meg, teljesen minimumra csökkentette a társalgási szintjét, sütött belőle a gyűlölet, a senkiben nem bízás. A húgán kívül valószínűleg mindenkit gyanúsított, de még talán magát Laura-t is.
Ahogy végignéztek a szobában, egyedül Gabriella aludt még a kanapén, még álmában is úgy festett, mint egy igazi szépségkirálynő, de Sophie és Niall nem voltak a házban.
- Louis-nak igaza van, tényleg nem kéne semmihez sem nyúlnunk, amíg vissza nem jönnek.-mondta Harry, és végül ebben mindenki egyetértett.  Otthagyták a félig megevett reggelit az asztalon.
 Közben Gabriella is felébredt, és tennivalók híján újból megpróbálták minden lehetséges módon felvenni a kapcsolatot a külvilággal, a szabadulás kecsegtető reményével, de továbbra sem jártak sikerrel. Olyan volt ez, mintha két univerzum közé ragadtak volna, ahonnan nincs kiút, és amiről mindenki elfelejtkezett.
- Te meg mit keresel itt?-nyitott be az egyik hálószobába Henriett, ahol Gabriella visszavonulva festette éppen az ajkait egy korallszínű rúzzsal .
- Tudod, mindig jól kell kinéznem, arra az eshetőségre nézve ha mondjuk ez egy Valóság Show, és minden lépésünket kamerák követik.
- Valóság Show? -kacagott gúnyosan Henriett. -A szüleimet, akiknek te az egész karrieredet köszönheted, tegnap gyilkolták meg, és neked máris a hírnév az első gondolatod, meg persze a makulátlan külsőd. Ha az apám nem lett volna, te még mindig egy senki vagy. Ébredj fel! -vágta hozzá a kíméletlen szavakat.
- Miért te többet tettél le az asztalra? Azonkívül, hogy Harry Styles barátnője vagy, viszonylag jó géneket örököltél a szüleidtől, és az apád Anthony Huntington, vagy legalábbis ő volt, semmit nem csináltál egész életedben. Bár amilyen szívtelen  vagy, még azt is eltudom képzelni, hogy te állsz ennek az egésznek a hátterében.
-Ó, hogy engem gyanúsít a dívácska? Nekem egészen más elképzeléseim vannak a gyilkosról. És ha sikerül bebizonyítanom, akkor nem lesz kímélet. -nézett jelentőségteljesen Gabriellára, majd megfordult, hogy távozzon a szobából. Az ajtóból még visszafordult.
-És meg ne lássam, hogy többet a szekrényekben kotorászol, azonnal tedd le anyám kedvenc rúzsát! -mondta, és ezzel kiviharzott.
 Gabriella monotonan folytatta tovább a szépítkezését, bőrét csillámos alapozóval takarta el, szemhéját kifestette, pilláit hatalmasra pödörte, arckifejezése mindvégig kifejezéstelen volt, mintha az előző veszekedés meg sem történt volna.
- Bejöhetek? -kopogott Liam, és miután az énekesnő igenlő választ adott, Liam belépett és leült mellé az ágyra.
- Hallottam a veszekedéseteket, és meg akartam nézni, hogy jól vagy-e. -nézett bátorítóan a lányra.
- Azonkívül, hogy a ruhatáram híján nem tudtam átöltözni, és kénytelen vagyok még mindig a tegnapi ruhámat hordani, megvagyok.
- Tudod, hogy nem erre gondoltam. Előttem nem kell megjátszanod magadat.
- Liam, az, hogy együtt forgattunk egy videoklippet, még nem jelenti azt, hogy ismersz engem.
- De érzem, hogy te nem olyan ember vagy, mint amilyennek Henriett beállít. Sosem volt szimpatikus, mindig is az volt a benyomásom, hogy utál minket, és megrögződése, hogy Harry-nek egyedül kéne szólókarrierbe kezdenie, hátrahagyva minket. Nem tudom miért, de benned megbízom.
 Gabriellán látszott, hogy meglepte a fiú felé irányuló szeretete, és taktikát váltott. Válasz helyett Liam szemébe nézett, majd egyre közelebb került hozzá és szenvedélyesen megcsókolta. Liam pedig viszonozta a közeledését.
Talán egyikük részéről sem volt jó ötlet, bárkit is közel engednie magához ezen a szigeten. Talán csak az volt a cél, hogy a bizalmába férkőzzön, és sebezhetővé tegye.
 De mielőtt bármibe is belemerülhettek volna, kintről hangos kiabálás és jövés-menés hallatszódott.
 Valami történt.
 Kirohantak a többiekhez. Az arcok sápadtak és döbbentek voltak.
Sophie állt középen, aki úgy látszik visszatért a titokzatos eltűnéséből, kezében egy ruha kupacot szorongatott.
- Reggel korán keltem, és úgy gondoltam, járok egyet a parton, kitisztítom a fejemet a sok borzalom után. Ezt találtam hazafelé .-suttogta elfúló hangon.
 Niall bézs nadrágja volt az, a piros pólója és a Vans cipője. A megalvadt vér rászáradt a ruhadarabokra.
- Ne!-kiáltott fel Liam, és látszott rajta, hogy legszívesebben összeroppantana valamit, szemeiben megcsillantak az első könnycseppek. -Ne, ez nem lehet  igaz!
- Niall!-mormogta maga elé Zayn, és most Laurán volt a sor, hogy elkapja a majdnem elájuló fiút.
Louis és Harry elborzadva, hitetlenkedve vették át a kupacot Sophie-től, a kupacot, amely a legjobb barátjukhoz tartozott egykoron. Nem tudtak megszólalni.
 A nadrág zsebéből, egy aprócska papír fecni esett ki, Ginger lehajolt érte, és kihajtogatta.
-I wont' be leaving still I finish stealin every piece of your...lives! -olvasta fel a sorokat, mely megint az egyik One Direction számból származó, kicsit átírt dalszöveg volt.
 Síri csönd telepedett a szobára, hirtelen mindenki rádöbbent, hogy a gyilkos nem csak Diana-t és Anthony-t akarta eltenni láb alól, hanem mindegyiküket.
Mindenkit egytől-egyig.  Szépen sorban.
Hogy mindenki egy előre kitervelt céllal van itt, és senki sem tudhatja, ki lesz a következő.
- Nézd a hátoldalán is van valami felirat.-vette ki Ginger kezéből a papírkát Laura.-Utóirat: Remélem ízlett a különleges reggeli. Sajnos így már nem lesz mit eltemetni a barátotokból...



15 megjegyzés:

  1. bocs de... AZT A KURVA ÉLET!!!!!!
    ez rohadt durva!
    alig várom a köv részt! siess vele!

    VálaszTörlés
  2. ne.....ne.........neeeeeee!!!!!!! :'((( legalább kicsit később nyírtad volna ki!!!!! basszus..... én nagyon félek :'(( nem akarom, hogy meghaljon :(( nagyon izgulok most!! remélem hamar jön a következő rész.... xxx

    VálaszTörlés
  3. Na ne már! :O Most találtam a blogodra és itt, a sötét szobában félek. xDD Siess a folytatással!

    VálaszTörlés
  4. úristen, úristen, úristen... ugye mondtam tnap h niallt fogod kinyírni!!! neeee:(((( félek:(( nagyon jó am, izgalmas!! siess a kövivel!!!

    VálaszTörlés
  5. Szia! Van egy kis meglepim számodra a blogomon! :) http://dodo-foreverornever.blogspot.com/2012/05/dij-d.html

    VálaszTörlés
  6. Wáóó! Te szent sajtos párizsi!(már bocsi) Csak gratulálni tudok ehhez a fantasztikus bloghoz! Szegény Niall és fújj már őt ették meg azt a kurva életbe! *-*

    VálaszTörlés
  7. úristen,gondoltam hogy emberi hús lesz de így rosszabb.

    VálaszTörlés
  8. tejoisten.
    tudtam hogy a halott húsa lesz
    de niall istenem : ||
    amugy hamar kövit : 33
    puszi xx.

    VálaszTörlés
  9. bazdmeeg:ONiall??miért pont ő?és fúj a húsából lett a kaja...amúgy a blogod kurvajóó és várom a kövit;DD

    VálaszTörlés
  10. hallod.... elolvastam.... és sokkolva álltam fel a gép elől... elmondtam barátnőmnek.... hát hallod.... meg se fordult a fejembe, hogy Niallt..... jézusom....

    VálaszTörlés
  11. jéééézuuuusoom

    VálaszTörlés
  12. azt hiszem mindjárt sírok. Niall...? Niall?! ....

    VálaszTörlés
  13. Anyám borogas.
    Most ez komoly Niall reggelire?
    Erős gyomrom van, de ez sok.
    Nagyon jó.

    VálaszTörlés
  14. Kitti Directioner2015. augusztus 31. 2:00

    jézzusom nee Niall :'(

    VálaszTörlés