2012. május 5., szombat

5. Fejezet~ Get out of my head

   A véres felirat alatt a habos-babos francia ágyon kilenc baba ült. 
Jobb oldalt a négy maradék One Direction figura, bal oldalt pedig egy barna, egy vörös és két szőke hajú  baba  foglalt helyet.
De a középső, legnagyobb baba nem gyermekjáték volt.
Az ő testét nem műanyagból, vagy porcelánból öntötték. Ő csontból, vérből, és húsból készült.
Bőrét valaki fehér alapozóval gondosan kimaszkírozta, és így a hófehér arcbőrével és a semmibemeredő üveges tekintetével, egészen úgy nézett ki, mint egy porcelánbaba. Ám az ő szíve nem régen még ritmusra dobbant.
Szőkésbarna haját két copfba kötötték, és egy nagy masnival ékesítették. Hatalmas szempillákat, rózsaszín ajkakat és pirospozsgás arcpírt pingáltak neki. Mozdulatlan, kihűlt testére púderszín fodros ruhácskát adtak, lábaira ékkövekkel kirakott magassarkút, ujjaira gyémántgyűrűt húztak.
Homloka közepén sötét lyuk éktelenkedett. 
A hely, ahol a végzetes pisztolygolyó belefúródott az agyába. 
A vér kibuggyant a sebből, és ahogy az orrnyergén végigcsorgott, a szeme alatt, mint aprócska könnycseppek száradtak oda.  
A halott baba vért könnyezett.
 Ginger és Gabriella szinte egyszerre sikítottak fel, Zayn és Sophie is hátratántorodtak, ahogy a sok festék alatt felismerték Laurát, a Huntington család újabb hulláját.
- Jézusom!-nyögte Louis, majd miután magához tért valamennyire, idegesen próbálta megkeresni a zenedobozt, hogy végre kikapcsolhassa a borzalmas dallamot, amitől csak még szörnyűbbé vált a látvány. De sehol sem találta.
- A torkából szól.-közölte fakó hangon a tényt Zayn, amitől mindenki hátrébb ugrott egy lépést, hiszen a borzalmas dal valóban a holt lányból jött.
- Én ezt nem bírom tovább!-kiabálta Henriett, és még mielőtt bárki is megállíthatta volna, kirohant a szobából. Ki a villából. 
A többiek még látták az ablakon keresztül, ahogyan  beleveti magát a villa mellett kezdődő erdő sűrű fái közé.
Senki sem tudta, hogy hova megy.
- Utána kell mennem.-indult meg Harry is.
 Már bejárati ajtónál járt, amikor Sophie utolérte.
- Most nem mehetsz el.-könyörgött neki a lány, két keze közé fogta Harry arcát.- Nem biztonságos.
- Biztonságos?-kérdezett vissza. -Sehol sem biztonságos ezen az átkozott szigeten, mindegy, hogy hol vagy, vagy kivel vagy, ha téged szemeltek ki, úgyis meghalsz. De nem hagyhatom Henriettet egyedül az erdőben. Mindenkiét elvesztette. Az egész családját. És talán bennem sem bízik, de meg kell próbálnom.
- Sohasem gondoltál arra, hogy ő a gyilkos? Mi van ha veled is végez?
- A barátnőm tud szívtelen és arrogáns lenni, de egy valamiben biztos vagyok. Henriett nem gyilkos.
- Harry semmiben sem lehetsz biztos. De ha egy kicsit is szeretsz, és fontos vagyok neked, akkor itt maradsz.-kérlelte Sophie, szemeiben könnycseppek gyűltek.
- Muszáj mennem.-mondta a fiú, kinyitotta az ajtót és rohanni kezdett bele a sötétségbe, Sophie megsemmisülten maradt a hallban.
- Nem tudtam megállítani.-szólt a többieknek, akik közben leértek az emeletről. Louis a kezeit tördelte, Zayn a száját rágta, látszott, hogy nagyon féltik a barátjukat.
- Én sem tudok egy perccel sem továbbmaradni ebben a horrorisztikus házban, három holttesttel együtt. -sipákolta Gabriella, akin a hisztéria újból eluralkodott.
- Márpedig ki kell húznunk valahol az éjszakát.-mondta Liam.
- Még mindig a part tűnik a legjobb lehetőségnek.-vetette fel Ginger, és jobb ötlet híján, mindannyian kivonultak, és letáboroztak a homokban. 
A légkör egyáltalán nem volt kellemes. 
Egyik oldalról a sötéten hullámzó tenger, másik oldalról az erdő vette őket körül, és a villa sötét körvonalai is még éppen látszódtak.
Tábortüzet gyújtottak, és a sárgásan lángoló fénycsóvák megvilágították a körbeülők szemeit. 
Vajon csak az ártatlanok voltak jelen, és a gyilkos az erdőben leselkedett rájuk? Esetleg ijedelmet színlelve ott kucorodott köztük a tűz mellett kezeit melengetve?
 De az álmosság nagy úr, és végül lassan mindenki nyugovóra tért. Egyedül két szempár csillogott még éberen. Zayn-é és Liam-é.
- Te voltál Laura-val mielőtt meghalt, ugye?
- Én.-bólintott lassan Zayn.
- Miért hagytad elmenni?-kérdezte Liam, de nem érkezett rá válasz .-Tudod, ha vele maradsz, lehet, hogy még mindig élne.
- Most azt akarod mondani, hogy az én hibám, hogy meghalt?-csattant fel.
- Nem, én nem úgy értettem.-mentegetőzött.
- De persze, pontosan úgy értetted.-vágott vissza Zayn, hangja szokatlanul hidegen csengett, talán még sohasem beszélt így azzal az emberrel, akivel a szigetre érkezésük előtt talán a legközelebbi viszonyban volt.-Ez mindig ment neked, az okoskodás. De bármennyire is azt hiszed, nem vagy az apám! Tudod, ne csodálkozz, ha a nagy agyalásodban legközelebb te halsz meg.-ezzel hátat fordított Liam-nek, és becsukta a szemét.
 Liam teljesen ledöbbent, már vissza sem mert szólni, helyette ő is lefeküdt Gabriella mellé. Zayn kegyetlen szavai ott dübörögtek a fejében, és egyedül az csalt halvány mosolyt az arcára, ahogy végignézett az alvó Tomlinson testvérpáron. Ginger feje Louis mellkasán pihent, vörös hajzuhataga beterítette a testét.


***

 Hajnalban arra riadt fel, hogy valaki csendben pisszeg, és a karját rángatja. Ahogy kinyitotta a szemeit, Gabriella aggódó arcát pillantotta meg.
- Liam ébredj!-suttogta.
- Valami baj történt?
- Nem, senki nem halt meg, ha erre gondolsz. De muszáj beszélnünk. Az éjjel álmot láttam, és muszáj veled megosztanom valamit. De itt nem mondhatom el, hátha valaki meghallja.
 Liam azonnal felpattant és minden további nélkül követte a lányt egészen vissza a ház közelébe, a villa kertjében álló fészerig.
- Itt nem fog senki sem látni minket. Liam, szövetkeznünk kell.-mondta Gabriella, ahogy a fészer ajtaja becsukódott mögöttük.
 Körülbelül tíz perc múlva, Liam feldúltan, elképedt arckifejezéssel száguldott ki az aprócska építményből, az ajtót gondosan becsukta maga mögött, bennhagyva Gabriellát.
 De alig jutott el pár méterig.
A háta mögül kötél csusszant a nyakára, és még mielőtt kiáltani tudott volna, a hurok összeszorult a torkán. 
A Valaki biztos kézzel, erősen szorította a háncsot, a fiúnak esélye sem volt.
 Kiszorította belőle az utolsó leheletet is.
Majd mikor erőtlenül csuklott össze, a gyilkos kéz egy botot ragadott, és ezúttal a földbe rajzolta a nagy jelentéssel bíró szavakat.
Get out, get out, get out of my head, and fall into to coffin instead.



















16 megjegyzés:

  1. most majdnem elsírtam magam amikor Liam meghalt :'(( nagyon félek, hogy ki lehet a gyilkos.... basszus :((

    VálaszTörlés
  2. Liam:( neee... teljesen összezavartál, már nemtippem sincs, hogy ki a gyilkos:( nagyon jó:D és következőőőőőőőőt!!:) ♥

    VálaszTörlés
  3. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :'(((((((
    Nem akkarok több halál esetett félek xDD :''''''DDDD
    Siess a kövivel és RÉPÁT! :)))
    xx

    VálaszTörlés
  4. Basszus Gabriella a gyilkos???? Azta rohadt ez nagyon durva rész volt! Siess a kövivel!!!!

    VálaszTörlés
  5. aztaaa:O remeltem/sejtettem h ez a hisztikiralyno a gyilkos-.- p* nadeee mindegy siees*-* es harry es henriett!? okee siess xd

    VálaszTörlés
  6. juj de nagyon várom már a következő részt!!:DD annyira izgulok már

    VálaszTörlés
  7. jujjj most teljesen osszezavarodtam...siess a kovi resszel*.*
    liam halalan meg hisztigorcsom volt:'(((

    VálaszTörlés
  8. Jézusom :O
    Ez nagyon durva volt:|
    szerintem Sophie vagy Harry a gyilkos. Nembtudom miért... Megérzés. De ahh istenem.
    Egyébként isteni lett :D
    siess.!! :D
    Lilly

    VálaszTörlés
  9. uristen.
    ez udrva.. és Liam:'(
    sieeeees!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon imádom!!! Kérlek folytasd, mert nem bírok magammal!

    VálaszTörlés
  11. a kisminkelt "baba" Gabriellára utalhat,de nem biztos,hogy ő a gyilkos... szerintem Zayn az...pedig őt szeretem a legjobban a One directionből :D
    egyébként nagyon durva lett ez a rész is.

    VálaszTörlés
  12. vagy várjunk...nem is Gabriella a sminkes,hanem Sophie...oké,teljesen összezavarodtam :D

    VálaszTörlés
  13. OMG...:O most találtam elolvastam a részeket...iszonyat jók :D *-* ahogy leírod ahhoz tehetség kell és morbidság :D
    nagyonn várom a kövit :)

    VálaszTörlés
  14. mikor lesz új rész? :'((( már nagyon várom a bnőmmel a kövi részt :))) légyszi,minnél előbb tedd fel.

    VálaszTörlés
  15. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Miért Liam? :( :/

    VálaszTörlés