2012. május 14., hétfő

8. Fejezet~ Can you love her more than this?

 Az éj újból leszállt, a sötétség újra a hatalma alá vonta a szigetet.
Ma hárman haltak meg.  A gyilkos nem bízta a véletlenre.
- Vajon Anyáék figyelnek minket a felhők közül? -kérdezte a vacogó Ginger Louis-t. Egy barlangban húzták meg magukat, remélve, hogy átvészelik az éjjelt.
- Biztosan. -suttogta Lou. -Ők a mi őrangyalaink, és nem hagyják, hogy bántódásunk essen. Hamarabb, mint hinnéd, meg fogunk innen szabadulni.- válaszolta, és egy pillanatra talán el is hitte a naiv szavakat.
- Hiányoznak. -csorgott végig egy könnycsepp Ginger arcán. -Eltelhetnek hosszú hónapok, évek, de minden percben éget a hiányuk. Sohasem fogom elfelejteni azt az utolsó estét. -mondta, közben idegesen csavargatta ujján az ezüstgyűrűt, amit mindig viselt, amitől soha egy percre sem vált meg. 
Az édesanyjáé volt, ez volt az egyetlen értéktárgy, amit a rendőrök meg tudtak menteni nekik. A gyűrű belsejében négy kezdőbetű volt belekarcolva, a család tagjainak  kezdőbetűje. L, mint Louis, G, mint Ginger, V, mint Veronica és D, mint Dean. Amikor hordta, úgy érezte, hogy a szülei még mindig vele vannak, mintha ők irányítanák minden lépését, minden mozdulatát.
- Egyszerűen nem tudok bele gondolni, ki teheti ezt a rengeteg szörnyűséget. Ki lehet az, aki mindennek a hátterében áll? -gondolkodott Lou. -Zayn, Harry és Sophie. Miért tenné bármelyikük is?
- Már csak egymásban bízhatunk. -nézett rá komolyan Ginger, és mindketten tudták, hogy ebben a helyzetben, már nem tudhatod, hogy mikor fordul ellened egy barátod.
- Aludj, ki kell pihenned magadat. Én addig vigyázok rád.
- De nagyon éhes vagyok.-nyafogta a lány.
- Most már ki kell bírnod, nem mehetünk ma már sehova, kész öngyilkosság lenne. Majd holnap reggel szerzünk ennivalót. -mondta Louis, húga pedig engedelmes befészkelte magát a hideg kövön. Louis halkan énekelni kezdett neki.


Az altatódal betöltötte a barlang csendjét, majd lassan ő is álomba merült.
Aznap este még öt szív dobbant ritmusra, aznap még öten hajtották fejüket álomra...


***
 Amikor reggel felébredtek, a tegnap esti testvéri egyetértésnek már nyoma sem volt. A nyirkos barlangban töltött este mindkettejüket megviselte. Az éhség a gyomrukat, a félelem pedig a torkukat mardosta. Ahogy az álom biztonságos világa szertefoszlott, újra bele kellett csöppenniük a kegyetlen játékba.
- Vissza kell mennünk a házba reggeliért, én már nem bírom tovább.
- A ház az utolsó hely, ahova vissza fogunk menni. A legtöbb ember ott vesztette az életét, és a gyilkos is valószínűleg ott tanyázik. -szólt Louis.
- Akkor tudsz jobbat?
- Az erdőben is biztosan találunk valami bogyót.
- Persze, és aztán meg sem kell várnunk, hogy a gyilkos megtaláljon minket, mert idő előtt megmérgezzük magunkat. Szó sincs róla, hogy én bármit is megegyek itt az erdőben.
- Mindig is makacs és erőszakos voltál, mi lenne, ha egyszer az életben hallgatnál rám? Olyan nehezedre esne? Úgyhogy most tegyél le erről az ötletről, mert nem fogunk vissza menni.
- Lehet, hogy te nem fog visszamenni, de én igen.
- Azt megnézem, hogy hogyan boldogulsz majd egyedül.
- Egész jól boldogultam az elmúlt években is egyedül, amíg te élvezted a sztárságot. -vágta a fejéhez feldúltan, majd sarkon fordult, és nagy léptekkel indult meg a ház felé.
 Louis pár pillanatig habozva álldogált, nem tudta, hogy kövesse-e, vagy sem.
Végül az egója győzedelmeskedett, és ahelyett, hogy Ginger után szaladt volna, a másik irányba fordult.
Végzetes hibát követett el...


***
 A szigeten néma csönd uralkodott, senki sem akarta felfedni hollétét.
A nap már magasan járt az égen, a forróság hullámai elöntötték az életben maradottakat.
Minden békés és nyugodt volt. 
Túl békés és túl nyugodt.
Aztán, mint derült égből a villámcsapás, hátborzongató sikítás rázta fel a csöndet, majd hatalmas füstoszlop szállt fel a villa irányából, és a nyugalomnak azon nyomban vége szakadt.
A füst egyre nagyobb lett, és a torokhangú ordibálás egyre fájdalmasabbá, egyre pánikszerűbbé vált, és a jajkiáltás végül szavakká állt össze.
- Louis!Louis!Louis! -kiabálta a haldokló. 
Louis, Harry és Sophie a sziget legkülönbözőbb pontjairól siettek lélekszakadva a házhoz, de addigra a kiáltások már abbamaradtak.
Elkéstek.
Az égett hús szaga a levegőben terjengett, a vörös tüzelő lángok kegyetlenül ölelték körbe Ginger aprócska testét. A tűz teljesen a hatalmába kerítette.
Hosszú vörös haja, még meg-meg csillant a tűz karmai között, de a bőre lassan szénné változott.
Louis hörögve, sírva próbált segíteni, saját ruháival eloltani, de pontosan tudta, hogy a húgát örökre elvesztette.
A lángok végre alábbhagytak, s Louis rázkódva guggolt le a holttesthez, tudta, hogy sohasem szabadott volna Gingert elengednie.
A halála az ő lelkén száradt.
A megfeketedett ujjakról lecsúsztatta a forró ezüstgyűrűt, és a szívéhez szorította, közben Harry megpróbálta biztatóan átölelnie, de fogalma sem volt, mit tehetne egy ilyen helyzetben.
A földön egy megperzselt szélű lap hevert, rajta az utalással:
Can you love her more than this?
Ekkor vették észre, hogy Zayn nem volt köztük. Ő nem volt sehol sem.
Sophie arcára kiült a rettegés, Harry után Ginger-t érezte magához a legközelebb a szigeten, és a halála teljesen megrázta, látszott rajta, hogy szörnyű gondolatok gyötrik. Míg egyszer csak már nem bírta tovább, és se szó se beszéd elkezdett rohanni a part felé.
Harry lesokkolt, és bár majd megszakadt a szíve, hogy egyedül hagyja a szenvedő Louis-t, Sophie sorsa is fontos volt, utána kellett mennie.
- Itt hagysz egy idegenért?-szólt utána csalódottan Louis, Harry pedig megtorpant. Nagy zöld szemei hatalmasra nyíltak, és érezte, elérkezett a pillanat, hogy a titkát napvilágra hozza.
- Ő nem egy idegen, ő a leendő gyermekem anyja. -suttogta, majd rohanni kezdett ő is a part felé, hátrahagyva a letaglózott barátját.
Sophie-t egy sziklán ülve találta meg. Remegett.
- Jól vagy? -tette fel a lehető legnevetségesebb kérdést az adott szituációban.
- Harry, én én.. -akadozott a nyelve. -Én leszek a következő! Tudom, érzem!
- Addig nem, amíg együtt vagyunk.
- Nincs menekvés. -válaszolta rettegve, de hirtelen megrezzent valami a mögöttük lévő bozótban, és hátraugrottak mindketten. De nem volt ott semmi.
- Biztos csak egy kis állat volt. -csókolta meg Harry védelmezőn, Sophie pedig átkarolta a hátát.
Ebben a pillanatban egy injekciós tű fúródott Harry bordái közé, s a világ elsötétült számára...




29 megjegyzés:

  1. uristen. most ez Sophie volt? vagy nem... ez már durvaaa
    siess *.*

    VálaszTörlés
  2. jajjj nagyon jóó volt!! nagyon tetszett a louisos dal is ;) nagyon sajnálom louist tényleg annyira szerette a húgát és már csak ő volt neki! és ez tartott benne az életet h a húgát megvédje ezen a szörnyűséges szigeten most meg egyedül maradt :( <3

    VálaszTörlés
  3. jo most vagy sophie vagy zayn! en ezt nem birom!! nehogymar sophie legyen...pfff...uristen..szegeny louis:(( nagyon sajnalom:( dekilehet az?! hol van zayn?! es sophie csinalta ezt harryvel?! omg...

    VálaszTörlés
  4. neeeeeee.. Harry :((( mégakaroook!

    VálaszTörlés
  5. jajj kövit gyorsan szegény Hazza.:'(

    VálaszTörlés
  6. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :''''(((((( hogy tehetted ezt?????? amikor olyan szépen elterveztem, hogy Harry lesz a gyilkos és akkor nem hal meg :'''(((( de akkor Zayn a gyilkos most már tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'''((((

    VálaszTörlés
  7. ez a rész is nagyon tetszett:))) alig várom a folytatást*-*

    VálaszTörlés
  8. Nagyon durva sztem Lou az.nemtom miért csak egy megérzés.de lehet h tèvedek.hamaar a köviit!

    VálaszTörlés
  9. Azta...hát ez a rész is nagyon durva volt! Hát nem tudom...vagy Zayn, vagy még mindig Sophie (ezt még mindig tartom :D)...de már teljesen összezavartál! :DDD Siess a kövivel!

    VálaszTörlés
  10. ÚRISTEN NEEEEE:'( Ginger, Harry
    imádom, siess a következővel

    VálaszTörlés
  11. OMG! Annyi kérdés fogalmazódott meg bennem mint pl: Mért pont szegény Ginger? (pedig azt hittem, hogy ő és Louis túlélik)2. Hol a fenében van Zayn? 3. Talán Sophie a gyilkos? 4. De ő minek ölné meg azt akit szeret (Harry, Ginger) és az utolsó kérdés ami nem nagyon ide tartozik Mért nincs több szólója LOUISNAK?? :D
    siess a kövivel! *-*

    VálaszTörlés
  12. áá,ez is nagyon durva :'(( már komolyan nem tudom,hogy ki a gyilkos. az elejétől kezdve úgy gondoltam,hogy Zayn,mert voltak furcsa pillanatai(pl. nem evett a "sertéshúsból" ,csomószor eltűnt,"megjósolta" Liam halálát,stb.) de lehet,hogy ezzel csak el akarod terelni a figyelmet valaki msáról...áá,gőzöm sincs! szegény Harry és Ginger :/ mondjuk azért remélem,hogy Zayn a gyilkos,mert szeretném,ha életben maradna <3
    nagyon ügyi vagy,hozd hamar a következő részt! ^^

    VálaszTörlés
  13. le sem tudom írni mennyire várom a következő részt:) és egész nap azon gondolkodtam hogy ki lehet a gyilkos.. arra jutottam hogy zayn lesz az:) de ki tudja az eddigi részekből kiindulva még bármi megtörténhet;)

    VálaszTörlés
  14. nagyon,nagyon,nagyon,nagyon imádtam ;)
    durva lett : (
    minél előbb kövit ;)

    VálaszTörlés
  15. jajj iszonyatosan jó! nagyon várom a köviiit siess!! *.* most nem tudom h kit gyanusítsak...sophie-ra gondoltam nagyon sokáig de miért akarná megölni harryt, a gyerekének az apját? és elvileg még ugye Gingert szerette a szigeten lévők közül és őt is megölte! ugyhogy most már teljes mértékben összezavartál! :D lehet h elkezdem előről olvasni hátha rájövök valamire ha figyelmesebben olvasom végig :))
    amúgy meg nagyon várom a twitcam-et :) *.* mindenféleképpen megnézem, számíthatsz rám:D

    VálaszTörlés
  16. most látom hogy még kellene komment, hát én olvasom azóta amióta elkezdted, és rohadt izgalmas, már volt rengeteg gyanusítottam, de azok közül jó pár meghalt. szval minnél hamarabb új részt követelek, mert remekül írsz, a szavak amiket használsz egyszerűen IMÁDOM, meg az egész blogot! ~az egyik rajongója ennek a blognak: puszi! :)

    VálaszTörlés
  17. te jó ég! Zayn az tuti!!!! nagyon jó lett :D:D:D:D

    VálaszTörlés
  18. OMFG. ez brutális. brutálisan jó. húúú... várom a következőőt ! *-*

    VálaszTörlés
  19. 1. én nézném a twitcamot csak majd a linket valahogy juttassátok el hozzám is légyszi :)
    2.ma este tuti nem alszok, kicsit sok volt egyszerre ez a 8 fejeztet o.o
    3. én nem tudom eldönteni, senkire sem tudom egyértelműen mondani hogy ő a gyilkos. Zayn a kezdetektől gyanús, ahogy Sophie is ( és terheees wááááá o.o ). De ott van még Louis is .Nagyon durva Ginger és a többiek halálának leírása, rendesen beleborzongtam, Tehát így most maradtak 3an. Nagyon izgulok a befejező rész/részek miatt. Legizgalmasabb blog amit valaha olvastam.

    VálaszTörlés
  20. tutinézném a camot : D
    amugy nagyondurva rész lett : ||
    pedig én teljesen Harryre tippeltem..
    de mégse...
    minél előbb várom a következőt ;)
    puszi!

    VálaszTörlés
  21. omfgesifawoths3wzu6weu86.
    brutál lett : |
    de tetszik : D
    sajnálom hogy márcsak pár rész van a blogból : (
    de remélem azok is felettéb izgalmasak lesznek.
    De ebben nem is kételkedek, hisz biztos vagyok benne olyannal fogsz előrukkolni amire senki sem számit.
    szóval a lényeg,hogy várom a következő részt ;)
    ja!és hogy imádom a blogot : D

    VálaszTörlés
  22. Nővérem nagyon ügyes vagy, így is nagyon élvezem olvasni, hogy én vagyok az egyik, nagyon kevés közül, aki tudja a megoldást:) Jól írsz.Puszi, tesód a másik szobából(:

    VálaszTörlés
  23. Ma este olvastam el az egészet..kibaszott(márbocsxd) jó lett*_* imádom a horrort és ez 1dvel összekeverve rohadt jó..szóval hamar kövit:DD

    VálaszTörlés
  24. O.M.G!!!
    Nagyon zsír!Bevontam az LB-met is az olvasásba és egész nap azon veszekedünk h ki a gyilkos.Én Zayn-re tippelek(rem ő.nehogy már meghaljon...xD)Ő meg Sophie-t mondja.De szentem terhesen nem lenne képes olyan ygorsan futni mint ahogy azt leírtad amikor levágta a Henriette fejét.És sósavat sem tudott volna terhesen valahogy a víz csőbe tenni(azt én sem tudom h az a vki h tudta...xD)
    Egyszóval IMÁDOM!Pedig rosszul leszek a horrortól...:$ de olvasni más mint filmen nézni...:)
    Én is nézném a twitcam-et:D
    Vége a regényemnek amit írtam,bocsi h ilyen hosszú lett...xD
    Puszi a névtelen neves:Lara xD
    xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *vítvezeték...xD nem 'víz cső'xD :$

      Törlés
    2. Nagyon örülök, hogy olvassátok és szeretitek:) hamarosan kiderül, hogy melyikőtöknek lesz igaza. de már másnak is írtam, hogy sophie kb 2-3 hónapos terhes lehet, hiszen a többiek nem tudtak róla, eltudta takarni egy bővebb inggel. úgyhogy mivel még nagyon az elején van, simán tud futni, baltát emelni, vagy bármit, nem ilyen óriási pocakkal kell elképzelni xd persze ez nem jelent semmit, nem azt akarom mondani hogy ő a gyilkos, csak hogy elvileg lehetne:)

      Törlés
    3. Én is Sophiera tippelekxdd
      de aztán kitudja lehet volt egész végig rajtuk kívül valaki más is a szigeten és ő ölte meg őket..

      Törlés
  25. itt lesz még valami csavar érzem :DD am a buszon olvastam és olyan fejeket vágtam közben:DD nem tudom a többi ember mit gondolhatott:"DD nagyon jó lett:))♥♥

    VálaszTörlés